Био-Култ Про-Циан

Съвременна формула за здрава отделителна системаE-shop

 • Стандартизиран екстракт от червена боровинка (патентована формула Cranmax R)
 • 2 пробиотика с изразена активност срещу честите причинители на уро инфекции
 • Витамин А за нормално функциониране на имунната система и поддържане на здрави лигавици
 • Може да се комбинира с антибиотично лечение
 • Подходящ и за деца и бременни
 • 2 капсули дневно по време на хранене. Под 12 години – 1 капсула на ден, като капсулата може да се отвори и съдържанието да се смеси с храна или вода или да се изпие цяла по време на хранене.

Промени в начина на живот, стрес, лекарства и заболявания могат да доведат до унищожаване на полезните чревни бактерии, като по този начин се дава възможност за свръхрастеж на Ешерихия коли /Escherichia coli/, която да предизвика инфеции. Ифекциите на долните пикочни пътища засягат пикочния мехур и са познати като цистит. В повече от 80% от случаите те се причиняват от свръхрастеж на бактерията Ешерихия коли / Escherichia coli/, която води началото си най-често от храносмилателната система или вагината, като тези инфекции са по-чести при жените, отколкото при мъжете.

Симптомите са:

 • Честа или спешна нужда от уриниране
 • Честа нужда от уриниране нощно време
 • Болка или усещане за парене по време на уриниране
 • Мътна или неприятно миришеща урина
 • Гной в урината

По-сериозните инфекции на горните пикочни пътища могат да причинят температура, гадене, болки в долната част на гърба. При наличието на който и да е от по-горните симптоми трябва да се потърси консултация с лекар.

Био-Култ Про-Циан е научно разработена формула, съдържаща стандартизиран екстракт от червена боровинка (CranmaxR), два пробиотика и витамин А, която помага да се поддържат нормални нива на бактериите в храносмилателния тракт и по този начин спомага за поддържането на здрави пикочни пътища.

Био-Култ Про-Циан доставя на организма (за дневна доза):

 • 36 мг стандартизиран патентован екстракт от червена боровинка (CranmaxR), съдържащ специфични съставки, наречени проантоцианидини тип А, които пречат на Ешерихия коли /Escherichia coli/ да се прикрепи към стените на пикочните пътища и по този начин намаляват вероятността да предизвика инфекция, като този ефект е по отношение и на антибиотик чувствителните, и на антибиотик резистентните щамове Ешерихия коли /Escherichia coli/. Дневна доза от 36 мг стандартизиран екстракт от червена боровинка   ( CranmaxR ) значително намалява повторната поява на инфекция на долните пикочни пътища.
 • Два пробиотика – Лактобацилус ацидофилус /Lactobacillus acidophilus/ и Лактобацилус плантарум /Lactobacillus plantarum/ – 1х109. Тези пробиотици възстановяват чревната и вагинална микрофлора и са специално подбрани заради изразената си активност срещу най-честите причинители на уринарни инфекции Ешерихия коли /Escherichia coli/ и Ентерококус фекалис /Entero-coccusfaecalis/, като значително потискат техния растеж.
 • Витамин А – 320 IU, който допринася за нормалното функциониране на имунната система и поддържането на здрави лигавиците на храносмилателната система, вагината и пикочните пътища . Лигавиците са важна бариера и се считат за първа линия на имунната защита срещу външната и вътрешната среда. Лигавиците могат да бъдат увредени в резултат на патогенна инфекция, така че поддържането им здрави е от съществена важност. Приеман едновременно с антибиотици, витамин А значително намалява степента на инфекцията, както и вероятността за повтарящи се инфекции на пикочните пътища.

Приеман ежедневно Био-Култ Про-Циан допринася за нормалното функциониране на имунната система и поддържане на здрави пикочни пътища.

Био-Култ Про-Циан съдържа следи от соя и млечни продукти в степен, която не оказва влияние на страдащите от лактозна непоносимост. Не съдържа генно модифицирани микроорганизми, изкуствени оцветители, ароматизатори и консерванти.

Продуктът е хранителна добавка. Не е лекарство. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Официална страница на производителя : http://www.protexin.com