R1 и R2 помага по-лесно да се понесе лъчетерапията

 

За да се намалят страничните фекти, вследствие на лъчетерапията, Water-Jel предлага използването на R1 и R2.

Това е двустепенен курс, който:

– охлажда;

– успокоява;

– облекчава болката;

– овлажнява;

– намалява възпалението;

– помага на кожата да се възстанови.

 

Първата степен в лечението – охлаждащ гел R1.

Втората степен – овлажняващ лосион R2.

 

Какво се случва с Вашата кожа по време и след облъчването ?

 

Методиката на лъчетерапията се състои в използването на високочестотни рентгенови лъчи, които притежават проникваща способност и затова могат да въздействат на вътрешните заболявания. Въпреки това те първоначално действат върху кожата, нагрявайки и разрушавайки кожни клетки.В такива условия кожата става суха, болезнена, започва да сърби и да се лющи. При изразените кожни процеси, понякога се налага отлагане на по-нататъшно лечение. Въпреки че регенеративните способности на кожата са високи, при ежедневно въздействие кожата просто не успява да се възстанови.

 

Защо R1 и R2 са разработени ?

 

Water-Jel Technologies, които са разработили и произвеждат R1 и R2, се явяват световни експерти в лечението на топлинни  изгаряния. R1 и R2 е техният отговор на проблема  с кожните реакции, съпътстващи лъчетерапията.

 

Стъпка  1 – R1 охлаждащ гел 

Как действа  R1 ?

Охлаждащият гел R1  съдържа специална съставка Лактокин, на основата на млечни протеини цитокини . Те откриват повредените клетки на кожата и започват процеса на  естествено възстановяване, като предоставят лечебни вещества на Вашата кожа.Този гел  може да се използва веднага след лечебната процедура или когато Ви е удобно.

След нанасяне върху кожата е възможно да възникне усещане за парене, но това е в първите 2-3 минути. След това гелът веднага започва да охлажда и всякакви изгаряния или раздразнения и болки отшумяват. Не е необходимо да се втрива. Нужно е да попие сам в кожата, което отнема около 30 минути. Веднага след като попие, започва да овлажнява Вашата кожа и я защитава от възпаление.

 

Стъпка  2 – R2 овлажняващ лосион

Как действа R2 ?

Успокояващият и овлажняващ лосион  R2 също съдържа млечен протеин. Вие го използвате като лосион за тяло, нанасяйки го върху кожата на определените области. R2 още по-добре способства  за премахване на усещането за болка, след използването на охлаждащия гел R1. R2 Прави кожата Ви гладка и спомага за бързото и възстановяване. Защитава кожата Ви от опасните ултравиолетови лъчи, затова Вие спокойно може да излизате  навън.

Използвайте овлажняващия лосион R2 три- четири пъти на ден/нощ или когато кожата Ви стане суха.

 

                     

     Преди  използването на R1 и R2                                                16 дни след лечение с R1 и R2

 

 

Една опаковка покрива седмичните нужди на пациента и съдържа 5 дози R1 + 28 дози R2.

Официална страница на производителя : http://www.waterjel.com/